maanantai 21. helmikuuta 2011

Hejsan världen!

Hei, täällä ollaan! 

Uusi työ, uusi vire, uudet kuviot. Uuden vireen myötä päätin ryhtyä myös testimielessä opiskelemaan. Nyt siis suoritan 30 opintopisteen Webbredaktör-kurssipakettia ruotsalaiseen yliopistoon täysin etänä. Tämän blogin tarkoituksena on tarkastella opiskeluprosessia sekä henkilökohtaiselta kannalta että myös etätyöskentelytapoja arvioiden.

Ensimmäisen kurssin tehtävät on tässä vaiheessa jo palautettuna. Internets möjligheter -kurssi oli ihan näpäkän kompakti aloitus kurssipakettiin ja tehtävissä pääsi pohtimaan onneksi tulevaisuuttakin. Tehtäviä tuolla ensimmäisellä kurssilla oli kolme: piti esittäytyä lyhyesti, kirjoittaa wiki-teksti kurssilaisten yhteiseen wikiin internet-tilastojen pohjalta sekä laajempana tehtävänä oppimistehtävä, joka piti yhdistää tosielämän tapaukseen, esim. omaan työpaikkaan.

Nyt pitäisi väkertää toisen kurssin tehtäviä. Strategisk webb -kurssin tehtävänannot ovat vain tähän mennessä tuntuneet hieman pakonomaisilta. Dave Chaffey et al. -opusta pitäisi lukea ja analysoida ja syvätiivistää herkällä, mutta asiantuntevalla otteella. Minäkö? Huoh. Niin.

Pääsin aloittamaan opinnot vähän myöhästyneenä, sillä pääsin mukaan varapaikan kautta. Infoaminen hoitui opintosihteerin kautta ja aloitusvaiheen salasanaongelmien ratkettua pääsin mukaan WebCT-työtilaan. Aloitusluento Connect Prossa oli jo ollut aiemmin, mutta tallenteen sain toki katsottua myöhemminkin.

Mutta työ on siis alkanut. Katsotaan, miten tästä edetään eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti